Спешно се набират дарения за 5 респираторни апарата в Александровска

...
Спешно се набират дарения за 5 респираторни апарата в Александровска
Коментари Харесай

Александровска болница спешно набира дарения за 5 респираторни апарата

Спешно се набират дарения за 5 респираторни апарата в Александровска болница. Болницата е направила поръчка за 15 уреда, само че разполага със средствата за 10.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1707
Парите за тях са обезпечени посредством дарения от "Фантастико " и А1. Болницата върна дарението на притежателя на "Уолтопия " Ивайло Пенчев поради неизпълнимото условие със закупените респираторни апарати да се лекуват предпочитано негови чиновници при потребност. За останалите 222 000 лева ще се разчита и на доброволните дарения на физически лица и на компании.

Александровска болница е едно от трите лечебни заведения, което дружно с Пирогов и ВМА беше несъмнено от Министерство на здравеопазването да приема хора със подозрения за ковид.

Кирил Домусчиев подарява на страната 5000 теста за COVID-19 и медикаменти

Вече е проведена дарителската акция #БългарияЗаБългария, която ще подкрепи болничното заведение за оправянето с тежката обстановка, която следва. Всички жители и компании, които могат да оказват помощ в този сериозен миг, могат да го създадат на платформата Help Carma.

“Докато всички сме разпръснати поотделно - по домовете си, спазвайки обществена изолираност, в мислите си и дейностите си би трябвало да сме дружно. Сега е моментът да обединим сили, хрумвания и запаси, с цел да помогнем на първата „ фронтова линия “, нашите медици, в напъните им да се оправят с общото тестване - епидемията от Covid-19” е апелът на дарителската акция #БългарияЗаБългария.



Дарението може да бъде направено и по банков път в:

Алианц Банк

Получател ХелпКарма Фондация
Swift: BUINGSF, BG22BUIN95611000581788,
Основание за подаяние:
код 1171
Кампания България за България

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1707  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР