Спешните телефони ще работят отделно от тел. 112 още поне

...
Спешните телефони ще работят отделно от тел. 112 още поне
Коментари Харесай

МВР ще отнема временно регистрацията на автомобилите, които не издържат технически преглед

Спешните телефони ще работят настрана от тел. 112 още най-малко година. Това взеха решение депутатите с приемането на Закона за Министерство на вътрешните работи. Ще бъде отнемана краткотрайно регистрацията на колите, които не устоят механически обзор, е записано още в закона. Служителите на Министерство на вътрешните работи ще могат да задържат нарушителите на границата.

В обитаемоте места с поданици под 5000 души остават дребните пожарни. Така се извършва изискването, което сложиха и синдикатите, сподели ръководителят на Вътрешната комисия депутатът от ГЕРБ Цветан Цветанов : "

Решението, което направи пък и министър председателят с управлението на Министерство на вътрешните работи за туристическите курорти Боровец и Пампорово, също да бъдат непокътнати.

Министерство на вътрешните работи ще може да лишава краткотрайно регистрацията на автомобил поради техническа нередовност:

Да се даде по-голямата гаранция за всички тези механически прегледи, които се вършат.
Парламентът удължи с още към година срокът, в който Министерският съвет би трябвало да одобри решение за пренасочване на повикванията от номера 150, 160 и 166 към центровете на телефон 112.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР