Спешната нужда от защита и възстановяване на увредените екологични системи

...
Спешната нужда от защита и възстановяване на увредените екологични системи
Коментари Харесай

Ани Ленъкс подкрепя екологичната организация, основана от принц Уилям

„ Спешната потребност от отбрана и възобновяване на повредените екологични системи на нашата Земя е от значително значение за бъдещото оцеляване “, сподели Ленъкс в изказване, оповестено от Billboard. „ Целта на премията Earthshot е мощна във връзка с построяването на „ Свят без боклуци “ и „ Съживяване на нашите океани “. Ето за какво за мен е чест да дам гласа си в поддръжка на тази амбициозна задача. “

Основана от принц Уилям, премията оценява  най-добрите и най-гениалните решения за възобновяване на нашата планета. Петте цели на цената на Earthshot са отбрана и възобновяване на природата, разчистване на въздуха, възкръсване на океаните, създаване на свят без боклуци и поправяне на климата. До 2030 година организацията се стреми да се концентрира върху: отбраната и ръководството на естествените въглеродни запаси; възобновяване на гори, влажни зони и други повредени екосистеми; и развиване на регенеративно земеделие.
               

 

Принц Уилям и принцеса Катрин ще участват на събитието в петък в MGM Music Hall, което ще бъде взаимно водено от телевизионната водеща  и артиста и режисьор. От 15-те финалисти, петимата спечелили, които ще си разпределят  наградата от 1,2 милиона $ ще бъдат оповестени от принцесата на Уелс, Рами Малек, Катрин О’Хара и Шайлийн Уудли. На церемонията ще участва и членът на Съвета за премията Earthshot сър.

Междувременно източник на ET показа, че принц Уилям и Кейт Мидълтън не възнамеряват да видят принц Хари и Меган Маркъл по време на пътуването си до Съединени американски щати.

Уилям и Кейт се насочат към Бостън, Масачузетс, за втората годишна гала по връчването на премиите Earthshot, до момента в който основаните в Калифорния Хари и Меган ще се насочат към същия район идната седмица, когато посетят Ню Йорк, съгласно източника.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР