Спешен развод иска Мария Петрова като вече е говорила с

...
Спешен развод иска Мария Петрова като вече е говорила с
Коментари Харесай

Боби Михайлов заряза любовницата си бременна! Мария Петрова го нарече "страхливец" и задейства развод!

Спешен бракоразвод желае Мария Петрова като към този момент е говорила с юрист и е задействала процедурата. Бившото ни златно момиче било изрично, че няма да търпи и ден повече да я назовават " брачната половинка " на Боби Михайлов, който не може да понася.

След толкоз години обич, отдаденост и честност към мъжа си, Мария се отврати и сега даже ненавижда шефа на БФС, освен поради подлото му изменничество - знаем, че той й изневеряваше с младата си секретарка Катя, която неотдавна даже оплоди.

Друго обаче е още по-долно и това е решението му да зареже бременната си държанка сега, в който Мария Петрова разбра и абсурдът избухна. Шокирана от новината, че се разделя с нея, само че вероятно щял да признае детето, Катя била неутешима, а околните й се тревожели за здравето и протичането на бременността й, разкриват източници от обкръжението на Борислав Михайлов.

" Него това не го вълнува, тъй като е елементарно да си го завреш някъде за кеф, а след това дамата кучета я яли, ти си гледаш удобството и рахата... Само че Мария въобще не е глупава, нито примирена женичка, която ще му елементарни, ще му повярва на крокодилските сълзи, па ще плесне и ще го прегърне... Тя желае бракоразвод и да не й се мярка пред очите ", разясняват източниците.

Тагове: Боби Михайлов Мария Петрова Борислав Михайлов секретарка бременна любовница БФС развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР