Спекулацията с моето връщане е манипулация на прокуратурата. Те получиха

...
Спекулацията с моето връщане е манипулация на прокуратурата. Те получиха
Коментари Харесай

Васил Божков: Спекулацията с моето връщане е манипулация на прокуратурата, защитен свидетел съм, Борисов е вреден

„ Спекулацията с моето връщане е операция на прокуратурата. Те получиха регулярното писмо за моето прибиране. Арабският термин е ектрадиране. Прибирането ми беше осуетено от Интерпол, след това потегли дело в Дубай, прибрах се непринудено самичък, без екстрадиция. Подписах декларация, връщам се по лична воля и отговорност “, съобщи в събота предприемачът Васил Божков. Четири дни откакто излезе от ареста, където престоя 10 дни, Васил Божков даде конференция на страницата си във Facebook.

По делото на Борисов, Горанов и Арнаудов аз съм предпазен очевидец, сподели  Божков. Не му предложили да стане, само че той бил предпазен очевидец.

Не познавам Петьо Петров. Срещу мен беше проведена офанзива като военна интервенция - арестуваха жена ми, сина ми, юриста ми. Единственото нездравословно нещо за България е Борисов, той би трябвало да бъде изваден от политическата сцена, с цел да има България някакво бъдеще, сподели той. Божков изясни, че с Алексей Петров не се познавал добре, от дълго време не се били виждали. И добави, че неговото прибиране няма нищо с убийството. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР