Спекулациите по повод бъдещето на Килиан Мбапе продължават да се

...
Спекулациите по повод бъдещето на Килиан Мбапе продължават да се
Коментари Харесай

Расте недоволството на Мбапе към ПСЖ, а Реал дебне..

Спекулациите във връзка бъдещето на Килиан Мбапе не престават да се множат в пространството и като че ли наподобява все по-вероятно той да смени клубната си принадлежност до края на трансферния прозорец, оповестява френският вестник “Екип”.

Сега от там настояват, че следващия мотив за неодобрение на нападателя към парижани е излъченото преди дни изявление, в което той декларира, че. Това обаче не се е понравило на нападателят, защото това изявление е направено през май, само че е било излъчено едвам в края на юли. Мбапе и неговите съветници са възприели това деяние като част от засилващия се напън от страна на клуба той да преподпише своя контракт, въпреки че нападателят оказва изрично.

Вестник “Екип” добавя, че от клуба не са срещнали острието със спортния план и ролята му в бъдещото развиване на отбора, което в допълнение го е огорчило и асъдействало за решението му да не се обвързва с ПСЖ. Спортният шеф Леонардо е прекъснал договарянията за нов договор с Мбапе и в този момент президентът на клуба Насер Ал-Хелайфи се чака персонално да се заеме с тях в опит да убеди нападателя. За главен кандидат за подписа на нападателя продължава да бъде считан Реал Мадрид, който интензивно следи обстановката и прави разнообразни ходове, с цел да си обезпечи нужните средства за довеждане докрай на договорката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР