Спекулациите относно това откъде е тръгнал да се разпространява COVID

...
Спекулациите относно това откъде е тръгнал да се разпространява COVID
Коментари Харесай

От специален вид куче тръгнала пандемията от COVID?

Спекулациите по отношение на това от кое място е тръгнал да се популяризира Коронавирус не стихват от началото на пандемията. След като педи няколко дни ФБР за първи път призна, че вирусът евентуално е изтърван в резултат на случай в лаборатория, екип от интернационалните учени излезе с нова версия – етновидни кучета.

Учените са извлекли генетични данни от натривки, взети от пазара за търговия на едро с морски блага Хуанан в Ухан и покрайнините му, започвайки от януари 2020 година – малко откакто китайските управляващи го затварят поради съмнения, че е обвързван с огнище на нов вирус. По това време животните към този момент са изнесени, само че откривателите взимат тайни от стени, подове, железни кафези и колички, постоянно употребявани за превозването на клетките.

В проби, които се оказват позитивни за ковид, интернационалният проучвателен екип открива генетичен материал, принадлежащ на животни, включително и огромно количество, което подхожда на енотовидното куче, споделят трима учени, взели участие в разбора, цигирани от „ Ню Йорк таймс “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР