Спектакълът Виновни с участието на Мариана Попова и Веселин Плачков

...
Спектакълът Виновни с участието на Мариана Попова и Веселин Плачков
Коментари Харесай

Мариана Попова и Веселин Плачков са “Виновни“ в Пловдив


Спектакълът " Виновни " с присъединяване на Мариана Попова и Веселин Плачков ще гостува в Дома на културата " Борис Христов " в Пловдив на 10 април от 19 ч. Тандем в живота, и на сцената - Мариана Попова и Веселин Плачков се събират във " Виновни ", с цел да показват един извънредно персонален и смешен роман за изборите, които ни дефинират и за които си плащаме в любовта и изкуството.

Под режисурата на Христо Мутафчиев двойката се оказва в едно духовно измерение след тежка злополука, където, с цел да се върне към живота, се постанова да мине през най-тежкият кастинг - този пред Господ. Подлагайки личната си кариера и модел на битие на безпощадно комичен разбор, Мариана и Веселин предизвикат въпроси, след които фена си потегля изменен вечно.

Спектакълът " Виновни "  е със специфичното присъединяване на група " No More Many More " - Методи Кръстев – китара и вокали; Радослав Гергов – перкусии и вокали; Иван Гатев – бас; Камен Александров – китара и Петър Александров – ударни. Определят стила си като различен рок с хип-хоп детайли.

Билетите са към този момент в продажба онлайн в мрежата на Ивентим и Грабо.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР