SpeechPulse има опростен интерфейс за основното си предназначение – преобразувана

...
SpeechPulse има опростен интерфейс за основното си предназначение – преобразувана
Коментари Харесай

SpeechPulse – преобразува адио файлове в текст


SpeechPulse има банален интерфейс за главното си предопределение – преобразувана на аудио в текст (екранна фотография: SpeechPulse)

За да взаимодействате с компютъра си по-ефективно за персонални или професионални задания, можете да се възползвате от приложенията за конвертиране на текст в диалект и назад – на аудио файлове в текст в действително време.

Софтуерът е планиран особено за превръщане на аудио в текст, както за офлайн медийни файлове, по този начин и за тирада онлайн. Приложението включва варианти за потребление както с аудио файлове, по този начин и със запис онлайн, което усилва неговата еластичност за крайните консуматори.

Когато употребявате програмата за обръщате на офлайн аудио, можете елементарно да добавите файлове за превръщане и да изберете желана изходяща папка. За по-висока успеваемост приложението поддържа групова обработка, което значи, че можете да преобразувате няколко аудио файла по едно и също време.

Един от главните характерности на SpeechPulse преобразуването на аудио в текст „ онлайн ”. Що се отнася до наличните варианти за персонализиране, можете да изберете входни устройства, както и желан езиков модел, който ще ви помогне да постигнете мечтаната скица за превръщане.

(екранна фотография: SpeechPulse)

Характеристиките на това приложение за превръщане на диалект в текст го вършат в благонадежден избор за консуматори, които търсят елементарен инструмент за елементарно конвертиране на аудио наличие в текстов формат, както и на файлове и записи онлайн.

Програмата поддържа превръщане на адио в текст за най-популярните езици в света – британски, френски, испански, италиански, съветски, немски, японски и китайски.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР