Спедиторската дейност през последните години набира все по-високи обороти. Редица

...
Спедиторската дейност през последните години набира все по-високи обороти. Редица
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

Спедиторската активност през последните години набира все по-високи обороти. Редица младежи виждат опция за развиване в логистичния бранш. Спедицията заема все по-ключова роля в стопанската система на всяка страна. Жеалещите да се развиват в тази област могат да стартират кариерата си в одобрени на пазара компании в бранша. Автомобилният бранш и ресторантьорството също търсят свои нови чиновници.

МОТО-ПФОЕ ЕООД



Една от първите частни автомобилни компании в България. Създадена е на 26 юли 1991 година като еднолично сдружение с лимитирана отговорност, благосъстоятелност на „ Хуго Пфое” ЕООД, Хамбург, Германия.

От самото си основаване Мото-Пфое е една от водещите компании в страната и сега е формалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover. Има 17 представителства – лични търговско-сервизни комплекси и дилъри - в 16 града на страната. В групата Мото-Пфое са още застрахователният брокер „ Пфое Агенция” ЕООД и „ Мото-Пфое Лизинг” ЕООД. Портфолиото на активността включва продажба и сервизиране на нови и използвани коли, краткосрочни и дълготрайни наеми, фул сервиз, застраховки, аварийни елементи, аксесоари, финансиране на автомобилни покупко-продажби. МОТО-ПФОЕ е сертифицирана по ISO от 2000 година

Вижте свободните позиции на МОТО-ПФОЕ ЕООД

Beson Distributie BV



Компанията има клонове за предпазване и трансфер на пощенски колета в Заандам и Амстердам, Холандия. Ние разпространяваме пакети, поща и реклама, и предлагаме екпресна услуга на високо равнище. Вече съвсем 20 години имаме вяра, че няма невъзможни неща и се опитваме да дадем на клиентите си най-хубавото обслужване и най-качествения резултат. От рекламни брошури до палети, ние доставяме и събираме всичко на мечтаното място, посредством мечтаната услуга. Също по този начин, когато става дума за предпазване или претоварване, логистични въпроси или ходатайство, ние сме приближен и благонадежден сътрудник. Нашият отдел за продажби е разполагаем 24 часа в денонощието, с цел да отговори на всички ваши въпроси.

Вижте свободните позиции на Beson Distributie BV

SILESIA IT LTD



Специализирана организация за асортимент на личния състав в чужбина. Разполага с най-голямата база от многоезични експерти, които търсят работа в Централна и Източна Европа. Спомага за намирането на най-хубавите чиновници на редица компании. Ако разполагате със свободна позиция, изискваща втори или трети език друг от британския, ние разполагаме с хората, от които се нуждаете. Компанията е огромна, което й разрешава да реагира бързо на условията на клиентите.

Вижте свободните позиции на SILESIA IT LTD

ХЕПИ ЕАД



Верига заведения за хранене „ Happy Bar & Grill” съчетават американския опит в ресторантския мениджмънт, българските желания към усета на храната, уютната атмосфера и съвършено обслужване.

Към днешна дата Компанията ръководи и развива няколко марката – “Happy Bar & Grill”; „ SASA”; „ Captain Cook”; “Candy Club”; “Rezzo”. За 24 години опит имаме 30 ресторанта в България и два в Барселона (Испания). Приятелската атмосфера, въвеждащото образование, множеството мотивационни стратегии и постоянно навременното възнаграждение притеглят повече от три хиляди чиновници към нашето огромно „ Хепи семейство”.

Вижте свободните позиции на ХЕПИ ЕАД

АМПЕРЕЛ ООД



Амперел ООД е водеща компания в региона на маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни потребителски артикули на българския пазар, основана през 1993г. Фирмата предлага сложна система от търговски услуги, която включва продажби, маркетинг, мърчандайзинг и логистика. Компанията развива своя лична директна дистрибуторска мрежа с национално покритие във всички канали на дистрибуция, която се базира на 11 дистрибуционни центрове в цялата страна, като всеки един от тях включва офисна част и складова база. Понастоящем Амперел разполага с дистрибуционни центрове в София и в следните регионални градове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, В.Търново, Хасково, Ямбол и Благоевград. Благодарение на дългогодишния опит, извънредно положителното познаване на пазара, дейно ръководство и стимулиран екип от експерти, Амперел ООД дава на своите сътрудници най-високите стандарти на работа и сполучливо осъществяване на взаимните цели.

Вижте свободните позиции на АМПЕРЕЛ ООД

СОРТИ-ВС



Фирма „ Сорти-VS” стартира активността си през януари 1990 година Началото беше дребна стая, 2 - 3 хладилника, един млад механик и първите клиенти. Малката стая към този момент е огромна и просторна сервизна база, хубави офиси, стотици хладилници, перални, печки, витрини и всякаква бяла техника, двадесетина са техниците с огромен опит, а клиентите са хиляди от цялата страна. Основната ни активност е импорт, ремонт и продажба на бяла техника. В централната база на „ Сорти-VS” се получава стока от Германия, Швейцария, Холандия, Италия - нова бяла техника с транспортни и фабрични недостатъци, ретурна и втора ръка, битова и професионална. В сервиза правим поправки и на техника, която не е закупена от нашите магазини. Имаме лична денонощна газостанция на бул. „ Хан Кубрат” №7 за зареждане на коли и туристически бутилки.

Вижте свободните позиции на СОРТИ-ВС

InterContinental Sofia



Нова първокласна хотелска верига в центъра на София. 5-звездният хотел е ситуиран в сърцето на София – против Народното събрание и наоколо до катедралата „ Свети Александър Невски”. Търсят се бармани, сервитьори и пиколо-шофьор.

Вижте свободните позиции на InterContinental Sofia

МРАМОР-РИОЛИТ-Б АД



Предприятие с дългогодишни обичаи в добива и преработката на скално облицовъчни материали от натурален камък – риолит, мрамор, гранит, травертин, варовик, врачански камък. Дружеството разполага със лични индустриални бази в градовете Брацигово и Пловдив.

Ние сме единствената компания със лична кариера за рандеман на риолит, на територията на страната.

Вижте свободните позиции на МРАМОР-РИОЛИТ-Б АД

Веко Пауър България ООД



Компанията развива онлайн търговия посредством нашият уебсайт, където предлагаме артикули за градината и дома. В нашият азбучник ще намерите култивиран артикули с марка Primaterra - оранжерии, беседки, пейки и други. Печки с марка Canada - Канадско качество за пръв път налично в България. Апарати за филтрация с марка Казанджия - за всеки който желае да направи първокласен артикул в домашни условия.

Вижте свободните позиции на Веко Пауър България ООД
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР