Спечелилата последната роза на ергена Виктор Стоянов - рускинята Виктория

...
Спечелилата последната роза на ергена Виктор Стоянов - рускинята Виктория
Коментари Харесай

Ергенът. Виктория проговори за екшъна с Александра

Спечелилата последната роза на ергена Виктор Стоянов - рускинята Виктория Капитонова, проговори за финалните екшъни с главната си съперничка Александра.

„ Радвам се, че завоювах първия сезон на " Ергенът “. Бях сигурна, че Виктор ще избере Александра, само че нещата се развиха по различен метод. Поласкана съм, че получих последната роза “, сподели Виктория пред бТВ.

„ Наричат ме нахалница евентуално, тъй като съумявам с говорене, интонация и погледи да стигна до това, което желая. Понякога и играя, признавам си го “, сподели Капитонова.

Тя разяснява и спора си с Александра. „ Там изпадаш в крайни положения, тъй като нямаш други обществени контакти. Не мога да кажа, че това, което видях на екрана, съм тъкмо аз. Никога не бих изпаднала в такава експанзия в действителния живот, тъй като можеш да си тръгнеш. В риалитито няма по какъв начин да си тръгнеш. Излях чашата с джин, тъй като желаех да сложа точка на диалога с Александра. Сега по-скоро скърбя за този миг. Не е красиво и не ми отива, само че се случи. Бих се извинила на Александра. Нямам неприятни усеща към никого, това е игра, шоу и каквото се е случило, би трябвало да си остане там “, призна Виктория.

Тя добави, че, в случай че има работен ангажимент с Александра, ще го извърши.„ Ние сме експерти. Беше редно да има някакво шоу. Гледах сходни излъчвания от други страни и видях кое е забавно и кое не. Разбрах, че, в случай че заставам на едно място и икономисвам страстите, няма да е атрактивно. Малко прекалих, несъмнено “, показа през смях победителката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР