Спатифилум Това цвете е истински лакмус в една връзка: ако

...
Спатифилум Това цвете е истински лакмус в една връзка: ако
Коментари Харесай

Цветята, които ще привлекат късмета в дома ви

Спатифилум
Това цвете е същински лакмус в една връзка: в случай че спатифилумът стартира да изсъхва, това значи, че хармонията е напуснала връзката. Напротив, в случай че цъфти и пораства пламенно, значи всичко е наред в фамилията. Като цяло това цвете усъвършенства връзките, дава на притежателите си шанс, разцвет и благополучие.
Ако от дълго време сте неженени или непрекъснато се карате със брачна половинка си, засадете спатифилум у вас, тъй като не на вятъра второто му име е „ Женското благополучие “.
Теменужка
Редовно цъфтяща виолетка, може да е знак за мир и благоденствие в фамилията. Това закрито цвете е предопределено да поддържа фамилното благоденствие и лоялността на съпрузите един към различен. Полезно е да отглеждате теменужка за тези хора, в чиято къща непрекъснато се следи напрегната атмосфера и звучат нападателни думи.
Айхризон
 Народното име Айхризона приказва единствено за себе си: дървото на щастието, дървото на любовта.
Калатея
Калатея ще резервира фамилното благополучие. Калатея е доста добър подарък за тези, които ще разтрогнат брака.
Папрат
В днешно време доста производители на цветя се занимават с развъждане на екзотични растения. Към такива типове принадлежи и папратът. Това растение се нуждае от специфични условия и деликатни грижи.
Какво е неповторимото в папрата?
Основното му преимущество е, че зелената и сочна зеленина на растението е страж на фамилното благоденствие. Ако растението стартира да цъфти (което е извънредно рядко у дома), тогава в къщата скоро ще дойде неизмеримо благополучие.
Здравец
Специфичната миризма на здравец е известна на мнозина. Това растение може да се види на балкони или градини. Много производители на цветя се занимават с развъждане на здравец и с добра причина, тъй като това закрито цвете има доста преимущества.
 Защо да подхранваме цветята с бананова кора Защо да подхранваме цветята с бананова кора
Естественото хранене е оптималното решение за растенията. Можете да употребявате всичко: чаени листа, яйчени черупки, цитрусова кора, гъб...
Розовият здравец е " виновен " за спокойствието в къщата. Растение с розови цветя се предлага да пораства в тези къщи, където постоянно се чуват кавги.
Белият здравец също оказва помощ за внасянето на благоденствие във вашия дом. Освен това е потребно за младите съпрузи да имат бял здравец вкъщи, защото растението е амулет на честност, фамилно богатство и материално благосъстояние.
Фикус Бенджамин
Всеки фикус е за положително, сигурни сме в страните от Азия, откъдето идват тези непретенциозни хубавици. Но фикусът на Бенджамин е изключително скъп. В Китай да вземем за пример приемането на фикуса на Бенджамин като подарък значи неотложно придобиване на добър другар, защото се счита, че този, който е дал това растение, откровено желае на притежателя доста години, шанс и разцвет.
А ориенталските знаци споделят: в случай че дадете фикуса на Бенджамин на бездетна двойка и той се вкорени добре и стартира да пораства бързо, тогава дълго чаканото бебе скоро ще се появи в къщата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР