Спасителите се притекоха на помощ на шест делфина, заседнали на

...
Спасителите се притекоха на помощ на шест делфина, заседнали на
Коментари Харесай

Плаж Англиси: Доброволци-герои прекарват часове, спасявайки шест делфина, заседнали на пясъци

Спасителите се притекоха на помощ на шест делфина, заседнали на плаж Англиси, през вчерашния ден. Бреговата защита на Cemaes Bay и медиците от British Divers Marine Life Rescue прекараха часове в помощ на елементарните делфини в Gorad Beach, Valley.

Бреговата защита на Cemaes Bay разгласява във Фейсбук: „ Нещо малко по-различно през днешния ден, ние помогнахме на доброволци от Британските водолази от екипа за избавяне на морски живот, които прекараха целия ден в избавяне на 6 елементарни делфина, които бяха заседнали на плажа. "

Те прибавиха: „ Удивителните доброволци прекараха целия ден, наблюдавайки ги и им помагайки, до момента в който съумеят да отплуват назад в морето с вечерния прилив. Ако попаднете на нещо сходно, апелирам, не се приближавайте само че се обадете на 01825 765546 (24/7). “

Те също по този начин подсетиха на хората: „ Запомнете, в случай че вие или в случай че видите някой в ​​опасност към нашето крайбрежие или в морето, апелирам, обадете се на 999 и поискайте бреговата защита. "

Изображенията на плажа Англис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР