Спасител ритнал плажуващ, а той му отвърнал с юмрук. Случаят

...
Спасител ритнал плажуващ, а той му отвърнал с юмрук. Случаят
Коментари Харесай

Агресия на плажа: спасител и летовник си разменили удари

Спасител ритнал плажуващ, а той му отвърнал с пестник. Случаят на експанзия на плажа е от 6 август, а мястото централният плаж във Варна. Това оповестява.

Андрей отива на плаж с двете си деца. „ Разреших им да отидат до шамандурата, като зная, че могат да плуват. Не съм ги изпускал нито за момент от очи ”, споделя Анрей Маджов.
Според летовника спасителят, който спял на плажа, се събудил, почнал да крещи и да свири по децата му.

„ Сериозни ръкомахания, да излизат от морето, повече да не влизат там, на брега единствено да си играят, на доста недодялан звук. Недопустимо държание ”, прави оценка Андрей.
Направил забележка на спасителя, само че не счита, че го е предизвикал. „ Съвсем учтиво го помолих да е вежлив с непознати деца ”, твърди Андрей. След това последвали нецензурни жестове, които мъжът снимал с телефона си. А поради това, че снима, последвал ритник.-->

„ Бях грубо изритан в ръцете, тъй като се пробвах да го фотографирам по какъв начин демонстрира междинен пръст. Имам пострадвания на пръстите, на китката ”, декларира Андрей. „ Изправих се и го ударих, да се съвземе малко и да се успокои ”.

Екип на NOVA откри спасителя на работното му  място. Азер работи като избавител повече от 40 години. Отрича да е бил недодялан.
„ Казах: „ Марш! Навън! Това не е жестоко ”, декларира спасителят. „ Той идва и пита: „ Ти за какво идваш бе? Ти за какво държиш подобен звук на децата ми ”. Обърнах се и той ме удари ”. Отрича и да е спал до момента в който е на поста си.

Андрей има извадено здравно уверение и ще потърси правата си в съда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР