Спаси София, Продължаваме промяната и Демократична България ще обявят днес

...
Спаси София, Продължаваме промяната и Демократична България ще обявят днес
Коментари Харесай

Той ли е? ПП, ДБ и Спаси София обявяват кандидата за кмет на София

" Спаси София ", " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ще разгласят през днешния ден общата си кандидатура за кмет на София. Събитието ще се състои довечера от 19 часа. Очаква се номинацията да е на бизнесмена Васил Терзиев.

Кандидатурата на Васил Терзиев изтече посредством публикувания запис от съвещание на Националния съвет на Политическа партия.
-->
Терзиев развива бизнес в региона на IT-технологиите. Той е съосновател на компанията „ Телерик “, която през  2014 година беше продадена за рекордната за района сума от 262 млн. $. Съосновател е на още два плана, които развиват стартъп-сферата в България. През май напусна Фонда за рисков капитал „ Илевън “.

Терзиев ще е първият публично повдигнат претендент за кмет на столицата. Зад него застават и от неправителствената организация „ Екипът на София “.

Преди това е планувана нова среща сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, на която още веднъж да бъде разисквано под какъв документ да се подпишат водачите на обединенията, подкрепящи постоянното държавно управление. Вчера единодушие не беше реализирано. От ГЕРБ упорстват за съдружно съглашение, от ПП-ДБ оферират подписи да се слагат под Механизъм за обезпечена на реформаторската стратегия със 7 гаранции за осъществяването ѝ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР