Спартак (Варна) и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг

...
Спартак (Варна) и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Спартак ще се опита да спечели важни точки срещу Ботев

Спартак (Варна) и Ботев (Враца) се изправят един против различен в дуел от 21-вия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион " Спартак " стартира в 15:00 часа.

Варненци започнаха пролетния дял на шампионата с минимално домакинско проваляне от Лудогорец (1:2), а по-късно приключиха наедно 0:0 във визитата си на Хебър (Пазарджик).
 В Спартак (Варна) привикват постоянно Общо заседание
В Спартак (Варна) привикват постоянно Общо заседание

Ще се организира на 23.03.2023 година (четвъртък) от 18:00 ч.

" Соколите " играят доста по-добре вкъщи и малко са мачовете, в които в действителност заслужаваха да изгубят. Варненци обаче са на последното 16-то място с 9 точки, като днешна възможна победа против директен съперник за оцеляване доста би нараснала възможностите им за оставане в елита.

Лошата вест за Димитър Димитров-Херо е отсъствието на един от най-постоянните футболисти в отбора - Ивей Ромееш, който се контузи в предния мач против Хебър. Аут за срещата е и Никола Борисов.

Ботев (Враца) е най-добре справящият се отбор от забърканите в битката за избавление. " Зелените " бяха единственият отбор от тази група, който не загуби в първия пролетен кръг, като взеха точка при 0:0 с Локомотив в Пловдив.
 Моралес ще може да разчита на Момчил Цветанов в гостуването на Спартак (Варна)
Моралес ще може да разчита на Момчил Цветанов в гостуването на Спартак (Варна)

Наказан за срещата с варненци е Диего Фераресо

В миналия кръг към този момент всички тимове от последната шестица заобиколиха провалянето, само че Ботев съумя да завоюва. Това се случи при минимално 1:0 над ФК ЦСКА 1948. Успехът е впечатляваш и с това, че Ботев игра цяло второ полувреме с човек по-малко против един от най-силните през сезона в efbet Лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР