Спартак (Москва) и Краснодар сътвориха най-вълнуващия мач от началото на

...
Спартак (Москва) и Краснодар сътвориха най-вълнуващия мач от началото на
Коментари Харесай

Спартак ликува в спектакъл със 7 гола

Спартак (Москва) и Краснодар сътвориха най-вълнуващия мач от началото на сезона в съветското състезание. " Червено-белите " губеха с 0:2, само че вкараха 4 гола за 22 минути през второто полувреме, с цел да завоюват с 4:3. Драматичният триумф приближи тима на Гийермо Абаскал единствено на точка от втория в класирането Ростов.

Джон Кордоба даде преднина на Краснодар в 11-ата минута след превъзходен пробив на Едуард Сперцян. В началото на второто полувреме в игра за Спартак се появи звездата на отбора Куинси Промес, който до неотдавна лекуваше травма. Неговият тим получи още един гол в 58-ата минута, дело на Жоао Бачиеса.

Обратът стартира в 63-ата минута с попадение от дузпа на Александър Соболев. Таранът на Спартак беше фаулиран в наказателното поле и самичък осъществя наказателния удар. Само пет минути по-късно Соболев още веднъж беше на точното място и с добавка след неубедителна интервенция на Матвей Сафонов вкара за 2:2.

В 72-ата минута Сперцян технично трансферира Александър Селихов и гостите още веднъж излязоха напред. " Биковете " обаче се огърнаха под мощния напън на Спартак. Антон Зинковский направи 3:3 в 81-ата минута, а в 85-ата удари часът на Промес, който се измъкна в наказателното поле и донесе успеха на домакините.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР