Спаринг-партньорът на Конър Макгрегър Артьом Лобов, който бе в основата

...
Спаринг-партньорът на Конър Макгрегър Артьом Лобов, който бе в основата
Коментари Харесай

Когато Хабиб нарича Конър “страхливец”, всъщност има нещо по-ужасно предвид

Спаринг-партньорът на Конър Макгрегър Артьом Лобов, който бе в основата на популярните омраза и пререкания сред ирландеца и Хабиб Нурмагомедов, разкри любопитни обстоятелства за словесните престрелки преди мегасблъсъка на UFC 229.

Conor McGregor addresses his loss to Khabib, gives round-by-round breakdown of the fight pic.twitter.com/ZSBdmef29Y
— Bleacher Report (@BleacherReport) October 23, 2018
Лобов обясни какво в действителност има Хабиб поради, когато назовава Макгрегър “кокошка”. Тъй като в англоезичните страни думата “chicken” се употребява за определение на “страхливец”, никой не обърна кой знае какво внимание на репликата, тъй като Конър бе много по-цветущ в изразите си по адрес на съперника.

“Знам, че за вас, американците, да кажеш chicken на някого не е огромна работа, само че за нас, руснаците, е надалеч по-голямо оскърбление. Така назоваваме хората, които са били изнасилени в пандиза. Хабиб го сподели първо в едно изявление в Русия, след това го споделяше и в Съединени американски щати. И той знаеше какво има поради, и ние знаехме. Не знам по какъв начин в началото стартира враждата сред тях, тъй като преди години имаше взаимно почитание. После внезапно Хабиб го назова това”, сподели Лобов в изявление за известния публицист от ESPN Ариел Хелуани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР