Спалнята е едно от най-важните пространства в дома, в което

...
Спалнята е едно от най-важните пространства в дома, в което
Коментари Харесай

6 предмета в спалнята ви, които носят лош късмет

Спалнята е едно от най-важните пространства в дома, в което човек не трябва да има нищо друго, с изключение на положителна сила и успокоение. Помещението, в което спим, е доста значимо постоянно да бъде изчистено от неприятна сила, с цел да може тялото ни да отпочива добре и да имаме ведри сънища.
1. Стари картини или гоблени – не дръжте в спалнята си картини или гоблени, които са в фамилията от генерации. Те са „ видели “ прекомерно доста както положителни, по този начин и неприятни случки в живота на всяко едно семейство и могат да повлияят с силата си върху вашия живот.
 Фън Шуй: Леглото е отговорно за хармонията в спалнята Фън Шуй: Леглото е отговорно за хармонията в спалнята
Правилното разположение на леглото ще сътвори хармонична атмосфера в спалнята и условия за добра отмора и здравословен сън. В изкуство...
2. Огледало – счита се, че огледалото в спалнята събира неприятната сила от всеки ваш сън, всяко ваше въодушевление и преживелица, като не разрешава на силата да се почисти и тя постоянно стои там, където би трябвало да сте най-спокойни и щастливи.  
3. Книги с тъмен сюжет – безусловно изчистете всички книги с тъмен сюжет, които сте подредили по рафтовете в спалнята ви и ги преместете в друга стая. Смята се, че тези книги могат да повлияят на сънищата ви и мрачните истории да се пренесат точно там.  
4. Чадър – не оставяйте чадъри в спалнята си. Чадърът е знак на това, че може да ви „ защищити “ от хубавите случки в живота ви и да попречи на щастливите събития да доближат до вас.
5. Черни облекла – пробвайте се да държите черните си облекла в различен дрешник, не в този, който имате в спалнята си. Смята се, че черните облекла „ попиват “ неприятната сила, която може да сме събрали в края на деня и остава да се натрупа с помещението ни.
 6 неточности, които дамите вършат в леглото 6 неточности, които дамите вършат в леглото
Всичко, което се случва в спалнята, си остава там! Трябва обаче от време на време да приказваме за това, с цел да бъдем по-добрата версия на себе си и...
6. Стари възглавници – безусловно сменяйте възглавниците си по-често, в сравнение с го вършиме в този момент. Възглавниците могат да „ събират “ неприятните ни сънища и да ги връщат назад при нас. Затова изхвърлете старите възглавници, с цел да имате по-хубави и ведри сънища.  
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР