SpaceX отмени стартирането на третия си полет на търговски екипаж

...
SpaceX отмени стартирането на третия си полет на търговски екипаж
Коментари Харесай

SpaceX забавя полета на комерсиалната космическа станция, за да даде повече време за преглед на данните преди изстрелването

SpaceX анулира стартирането на третия си полет на търговски екипаж до Международната галактическа станция в сряда, с цел да даде повече време за обзор на данните преди полета. Полетът, нает от основаната в Хюстън Axiom Space, беше пренастроен за четвъртък в очакване на финален разбор.

Закъснението беше оповестено, защото четиричленният екипаж на полета — пенсиониран астронавт Майкъл Лопес-Алегрия, италианец Валтер Виладей, швед авиатор Маркус Уанд и турският Алпер Гезеравци — се подготвяха за изстрелване на двуседмична изследователска задача на борда на орбиталния аванпост.

Излитането от историческата площадка 39A на галактическия център Кенеди беше пренасочено за 16:49 ч. EST четвъртък, почти сега, в който въртенето на Земята придвижва ракетата в равнината на орбитата на станцията, с цел да разреши среща.

По време на телеконференция във вторник вечерта Бенджи Рийд, старши шеф на стратегиите за човешки галактически полети на SpaceX, загатна две скорошни проблем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР