СПА туризмът трябва да се развива и популяризира целенасочено. Това

...
СПА туризмът трябва да се развива и популяризира целенасочено. Това
Коментари Харесай

Целенасочена реклама на СПА туризма у нас иска Марияна Николова

СПА туризмът би трябвало да се развива и разпространява целеустремено. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова на работна среща с представителите на местата власт и бизнеса в Сапарева баня.

По нейни думи той е основен за одобряването на страната ни като дестинация за четири сезона.

Според Николова би трябвало да се фокусираме върху нишовите типове туризъм , тъй като в тях има голям капацитет за развиване, което ще подкрепи напредъка на целия бранш. Тя посочи, че е значимо да има положителни послания и реклама, с които да се насърчат пътуванията както на българите, по този начин и на задграничните туристи.
 Марияна Николова с нападателна реклама демонстрира
Марияна Николова с нападателна реклама демонстрира " сърцето на България "

Културните монументи и историческото ни завещание

Министърът заяви, че през идната седмица започва акция за разпространение на малко познати места , която планува издание в обществените мрежи на клипове, снимани от екскурзоводи, в които те описват за дадена туристическа забележителност.

От своя страна кметът Калин Гелев заяви, че в общината има 102 категоризирани къщи за посетители, като сега е запазен цялостният им потенциал.

Според бизнеса би трябвало да се обмислят съответни тласъци или облекчения точно за притежателите на къщи за посетители . Те показаха мнение, че позитивно въздействие би оказало и целево разпределяне на средства за реклама на по-малките общини.

Николова показа и данните от Единната система за туристическа информация, които демонстрират, че от началото на годината до 15 август над 26 000 туристи са пренощували в местата за настаняване в област Кюстендил . Най-много от тях - над 12 000, са отседнали точно в община Сапарева Баня. От тях българските туристи са повече от 11 000. Посетители има и от Украйна, Северна Македония, Франция, Русия, Израел и други.
 60% спад на непознатите туристи у нас, регистрира Марияна Николова
60% спад на непознатите туристи у нас, регистрира Марияна Николова

По думите ѝ нямаме нито един инфектиран с COVID-19 на нашето Черноморие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР