СПА столицата на Балканите – Велинград, се готви за грандиозно

...
СПА столицата на Балканите – Велинград, се готви за грандиозно
Коментари Харесай

Велинград се готви за грандиозна Коледа и Нова година


СПА столицата на Балканите – Велинград, се готви за грандиозно посрещане на Коледа и Нова година. След експлоадирането на международната пандемия предходната година множеството хотели и заведения за хранене смъкнаха шоу стратегиите поради ограниченията. За този декември ги възвръщаме и чакаме да надминат даже равнищата от мощната 2019 година, предвижда пред TravelNews Златко Златанов, ръководител на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите – Велинград и Западни Родопи, който е и притежател на СПА хотел “Рич “.

Всички хотели и заведения за хранене са подготвили огромни празнични стратегии и зари при съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Най-популярните музикални и шоу звезди са удостоверили участия. Велинград предлага най-хубавото посрещане на Коледа и Нова година в България, акцентира Златанов. Той предвижда хотелите да се изпълнят с към 5000 туристи, като записванията са почнали. Още към 1000 посетители ще има по станции, жилища и къщи за посетители.

Програмата на хотел „ Рич “ включва звездата Григорис Маркелис, Трио „ Фюжън “, „ Алекс Бенд “ и танцова групировка „ Елика “.

Велинград е най-хубавото място за посрещане на Коледа и Нова година в България. Ние предлагаме на клиентите богата музикална стратегия, минерална вода с най-модерните СПА центрове, сигурност на гостите и прелестна локална родопска кухня, сподели Николай Вучев от сдружението и притежател на „ Вила Вучев “. Според него

туризмът е водещ за града и разчита на своите непрекъснати посетители, тъй като предлага първокласен и първокласен артикул. Персоналът е локален и е непокътнат в рецесията, който демонстрира своята родопска гостоприемност.

„ Почти сме цялостни за празниците. За Нова година имаме свободни 4 стаи, а за Коледа към момента има места “, разгласи Анна Божкова, общоприет управител на „ Хотел Арте СПА и парк “. Тя чака феноменални празници на равнищата от преди пандемията. Търсенето е огромно и ще имаме много от нашите непрекъснати посетители, акцентира Божкова. В програмата на хотела е включена огромната българска звезда Васил Найденов, групата "Ъпсурт ", Рафи, комикът Краси Радков и поп-фолк звездите Меди и Емануела. Най-голямото пиано в България ще бъде ситуирано в обекта, на което могат да свирят двама индивида.

Сиси Беличенова, шеф на „ Макси парк хотел СПА “, също чака добра претовареност за празниците. Интересът е огромен и непрекъснато идват резервации. Най-вероятно ще има и непознати туристи, защото идват запитвания от Гърция, уточни тя. Хотелът е напълно освежен и работи още веднъж от тази година. На празниците в него ще пеят Миро, Преслава, квартет „ Интро “, отбор за национални танци и други

В балнео хотел „ Сирона Св. Спас “ са подготвили забавно светлинно шоу, а специфичен посетител ще бъде Николина Чакърдъкова с танцовия си отбор. В другия хотел от веригата – „ Сирона СПА клуб Бор “ ще има DJ празненство, танцувална шоу-програма с девойките от Формация "Шахира ", група „ Белканто “, специфична фолклорна стратегия с присъединяване на Янко Неделчев и Магдалена Балабанова.

В балнео комплекс „ Акватоник “ ще бъдат група „ Strings “, националният реализатор Николай Славеев и Fusion Band. В „ СПА хотел Олимп “ ще гостуват оркестър „ Дуо Мелъди “, гайдарят Веселин Кузмов, балет-вариете „ Велвет “, танцова групировка „ Елика “, Надя Казакова, Янко Неделчев. „ СПА хотел Двореца Велинград “ е заложил на Нелина, Илиян Михов-Баровеца, Краси Радков и танцова групировка „ Елика “.

Вила Вучев “, „ Sunny villa “ и ваканционна къща за посетители „ Галерия “ ще разчитат на посетители от огромни другарски компании и фамилии. Ресторант „ Том и Нези Класик “ на началник Нези ще предложи богата стратегия с национална музика и авторско меню с достоверни ястия „ Вкусът на Родопите “.

Цените за настаняване във Велинград стартират от 500 лева на човек в двойна стая със закуска и вечеря и доближават до 1500 лева на човек с включена празнична вечеря, стратегия и прилагане на СПА център. Всички са се погрижили и за децата, за които са планувани също стратегии, игри и занимания.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР