Союзмултфилм показа образа на заека в новите епизоди на популярния

...
Союзмултфилм показа образа на заека в новите епизоди на популярния
Коментари Харесай

Показаха новите образи в Ну, погоди!

" Союзмултфилм " сподели облика на заека в новите епизоди на известния анимационен филм „ Ну, погоди! ”, заяви РИА " Новости ".

Заекът ще бъде озвучен от шоумена Дмитрий Хрусталев, заяви пресслужбата на филмовото студио.

По-рано стана известно, че премиерата на анимацията ще бъде тази зима. Вълкът в новите серии ще приказва с гласа на Гарик Харламов.

„ Нашата креативна група от дълго време търси съвременно олицетворение на пакостливия воин, бяха основани над 30 вариации на изображението - беше значимо да се откри баланс сред чертите на характера, както и да се резервира приемствеността с класическата версия: да вземем за пример, нашият Заек има същия цвят на очите “, сподели Юлия Осетинская, общоприет продуцент на филмовото студио.

„ Вълкът е с по-остри черти, а обликът на Заека, за разлика от него, е със заоблени очертания - от една страна, това е доста сладостен персонаж, само че има присъщите му ловкост и съобразителност, означи тя.

Рестартът на " Ну, погоди "  започна през 2020 година, възнамерява се новият анимационен сериал да не бъде директно продължение на класическата версия, а автентичен прочит на историята, като в същото време се резервира обичайният без разговор род комедия със запушени зъби. Карикатурата ще бъде направена в 3D, до момента в който в сериала ще бъдат включени нови поддържащи герои - Тим язовецът, таралежът Шу и сърната Уля. Впоследствие те ще се трансфорат в талисманите на известния планински курорт " Роза Хутор ". Сега се възнамерява издаването на 52 епизода, целевата публика на анимационния сериал са деца на 6-8 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР