Социолозите все по-яростно ни убеждават, че Има такъв народ“ на

...
Социолозите все по-яростно ни убеждават, че Има такъв народ“ на
Коментари Харесай

Ако социолозите не ни будалкат за Има такъв народ, ще изберем едно Куково лято

 Социолозите все по-яростно ни убеждават, че " ИТН “ на Слави Трифонов ще е трета политическа мощ. Вероятно и те са на мнение, че в действителност има подобен народ, който е подготвен да се влюби в следващата политическа пирамида.

Изправени сме пред нова гигантска машинация, като че ли не ни пука изключително – бързо сме не запомнили за сходния план на , роден на екрана и елементарно стигнал до 11% от гласоподавателите на едни евроизбори.

Трифонов отхвърли поканата на укриващия се в Дубай Васил Божков за общи дейности с неговата тайнственост " Българско лято “, само че самата покана ни подсеща, че бихме си избрали едно " Куково лято “, в случай че се доверим на " ИТН “. Защото апелът на Божков означаваше " Да спасим мутрите “. Слави избяга като демон от тамян, само че колкото и мощно да тича, няма по какъв начин да избяга от дубайската ласка, тя е по петите му. Отказът му нищо не значи, за разлика от поканата, която приказва доста.

Преди всеки избор си фантазираме, че с политическите маймунджилъци е свършено, само че постоянно се лъжем. Все отнякъде изкача следващата маймуна с номерата си и по този начин се захласваме по нея, че незабелязано я изберем.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР