Социологическите проучвания за предварителни резултати от избори, ако вотът за

...
Социологическите проучвания за предварителни резултати от избори, ако вотът за
Коментари Харесай

Манолова: ГЕРБ плаща за социологическите проучвания с пачките и кюлчетата

Социологическите изследвания за предварителни резултати от избори, в случай че вотът за парламент се организира към този миг у нас, са на правилото " който заплаща той поръчва музиката " . Това съобщи в - водачът на гражданската платформа " Изправи се.бг " - в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. По думите й, " ГЕРБ заплаща с пачките и кюлчетата от чекмеджетата за социологическите изследвания " , а " социологията е търговия с въздействие ".
Манолова счита, че напоследък Народното събрание се пробва да настройки разпоредбите по този начин, че на идващите избори ГЕРБ да се задържи във властта, " тъй като не могат да завоюват изборите почтено " . Лидерът на " Изправи се.бг " съобщи, че митингът е сполучлив и се е трансформирал в незаобиколим фактор, а министър председателят на България Бойко Борисов се опасява да бъде в София. Мая Манолова уточни, че България се е трансформирала за 74 дни. " Българите видяха, че царят е гол.  Разсъблечен е от театралната си роля, че е човек на народа. Не, Борисов е на олигархията. А Народното събрание е на жителите, ние не сме жители ", съобщи някогашният омбудсман Манолова.
 Привърженици на Веселин Марешки посрещнаха Мая Манолова с яйца и домати (ВИДЕО) Привърженици на Веселин Марешки посрещнаха Мая Манолова с яйца и домати (ВИДЕО)
В търсене на евтина известност Мая Манолова е решила да популяризира подправени вести на плажа Кабакум във Варна. Това оповестиха от ек...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР