Социологическите проучвания не са в полза на управляващите – те

...
Социологическите проучвания не са в полза на управляващите – те
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Управляващите имат комуникационен проблем, това създава дискомфорт в коалицията

Социологическите изследвания не са в интерес на ръководещите – те паднаха до ниски равнища, тъй че опозицията ги изпревари. Няма особена изненада в тази смяна на тона, ръководещите схванаха, че би трябвало да вземат някаква посока. Въпросът е, че има доста рецесии, които би трябвало да се вземат решение. Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия социологът Евелина Славкова.

ГЕРБ имат интерес Политическа партия да продължат още време да ръководи. Ако това ръководство не стартира да приказва между тях, а не в този момент всеки да е за себе си, това държавно управление оставя подозрението за непоклатимост. За някой обстановката е сполучлива, за други – не, всеки самичък преценява за себе си, уточни още тя.

Славкова счита, че ръководещите имат информационен проблем, те не съумяха да обвият в целофан казуса за тази военна помощ за Украйна. Това се отнася и до тематиката районен съд Македония. А това основава тези дискомфорти в обединението.

Що се отнася до връзките Румен Радев – Политическа партия, занапред ще гледаме още сюжети за Румен Радев и Кирил Петков, разяснява още Евелина Славкова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР