Социологът Първан Симеонов смята, че Продължаваме промяната са в добра

...
Социологът Първан Симеонов смята, че Продължаваме промяната са в добра
Коментари Харесай

Първан Симеонов: ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане изписаха вежди на Продължаваме промяната

Социологът Първан Симеонов счита, че " Продължаваме промяната " са в добра позиция за възможни избори. Според него, мъчно ще се направи кабинет в границите на това Народно заседание.

" Много зависи кой ще вземе третия мандат. Ако той отиде при " Демократична България ", за " Продължаваме промяната " няма да е елементарно да обяснят за какво отиват на избори. В " ИТН " той мъчно би отишъл, тъй като три пъти скапват. Но в случай че отиде в Демократична България, то ясно се вижда, че Христо Иванов е решил оптимално гъвкаво да работи. Ако не друго, това е и положително предизборно говорене. Политическа партия са в алтернатива. Те вярно мислят, че би трябвало да се сформира някакво държавно управление и това е по-добре за страната. Но също по този начин вярно мислят, към този момент в политически проект, че са в добра позиция. И Движение за права и свободи, и ГЕРБ, и Слави Трифонов, че и " Възраждане ", доста неумело потеглиха да ги смъкват и единствено им изписаха вежди. Те може да не са в най-хубавата си позиция изобщо, само че по кое време ще бъдат в по-добра. И коства ми се, че част от тях желаят да тръгнат на избори ", сподели той.

" Голяма част от българското общество не желае да върви на избори. Политическа партия доста мощно навлезе в електората на Демократична България. Демократична България се чуди какво да прави. Има една незнайна - президентът Румен Радев. Много известна е тезата, че той желае да прави длъжностен кабинет, с което аз не съм доста склонен. Ако съм на негово място надали ще желая да изваждам кестените ", счита Симеонов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР