Социологът и общинският съветник в София и математик Любомир Георгиев

...
Социологът и общинският съветник в София и математик Любомир Георгиев
Коментари Харесай

Цветозар Томов и Любомир Георгиев са номинацията на ДБ за членове на ЦИК - ВИДЕО

Социологът и общинският консултант в София и математик Любомир Георгиев са номинациите на „ Демократична България " за членове на (ЦИК), заяви ръководителят на ПГ на партията Христо Иванов, представен от БГНЕС.
Според партията двамата претенденти имат огромен избирателен опит и се употребяват с доверието на обществото.
 Цветозар Томов: ЦИК би трябвало да е професионална и самостоятелна Цветозар Томов: ЦИК би трябвало да е професионална и самостоятелна
ЦИК би трябвало да бъде професионална и самостоятелна. За това настоя социологът и някогашен представител на комисията Цветозар Томов в утринния блок...
Президентът насрочи за през днешния ден съвещания с парламентарно показаните партии и обединения, с цел да се запознае с препоръчаните от тях номинации, откакто измененията в му отредиха доста по-големи пълномощия по назначението на състава на изборната комисия.
На въпроса какво мисли за датата 11 юли, която президентът дефинира за предварителните парламентарни избори, Христо Иванов отговори: „ Чудесна дата, това беше една от датите на събитията в „ Росенец “. Считаме, че ще ни бъде на попътен вятър “.
Според него изборната интензивност през лятото ще бъде въпрос на акция, която ще подемат партиите. „ Да сложим причините пред скоби, изискуем на гласоподавателите доста по-ясен отговор какво ръководство си представяме. Миналата акция беше доминирана от това срещу какво ръководство сме – това на ГЕРБ. Изпълнихме една от огромните задания “, сподели още Христо Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР