Социологът Андрей Райчев обяви, че европейците много добре разбираме, че

...
Социологът Андрей Райчев обяви, че европейците много добре разбираме, че
Коментари Харесай

Европейците трябва да си направим армия, но никой не иска да дава пари

Социологът Андрей Райчев разгласи, че европейците доста добре разбираме, че рано или късно би трябвало да си създадем войска . По думите му обаче това не се прави, тъй като никой не желае да дава пари даже за най-простото - да имаме 10 000 граничари и добре да си затворим границите.

Според него има два въпроса, които напрягат Европа.

" Най-големият е мигрантският и казусът е, че реагираме по друг метод. Вторият въпрос е Русия - има истерично отношение към Русия ", разяснява той в утринния блок на БиТиВи.

По думите му, Тръмп може да се трансформира в трети фактор, който напряга Европа, като съгласно него не е толкоз значимо по какъв начин ще реагираме, колкото това да реагираме дружно.

" Еврозоната е доста по-важният въпрос за нас, решаващият. Това ще е окончателното влизане в Европа . Хората се опасяват от това, на всички места, където се вкарва това, се случва едно леко покачване на цените.

Струва си да платим доста дребна цена още, само че да извървим този път. Ще спаднат лихвите, ще станем детайл от най-успешното икономическо пространство в света или на второ място, по никакъв начин не е малко. Ако някой си мисли, че незабавно ще му се вдигне стандарта, си прави илюзии, само че като цяло в дълготраен проект е доста значимо ", настоя социологът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР