Социално-медийна компания, която осигурява услуги на индустрията за възрастни в

...
Социално-медийна компания, която осигурява услуги на индустрията за възрастни в
Коментари Харесай

Немска социална мрежа търси тестер на проститутки

Социално-медийна компания, която обезпечава услуги на промишлеността за възрастни в Германия сътвори нова работна позиция – половата позиция. Kaufmich.com – което означва “купи ме ” на немски – преди малко анонсира, че наема тестер на проститутки на цялостно работно време. Съгласието да се лежи по време на работа е наложително условие.

Мъжът или дамата, които завоюват позицията, ще тестват обществени домове в Германия, като подчертават върху равнището на услугите, хигиената и спазването на условията за безвреден секс. За задачата се постанова практикуването на секс с служащите, споделя шефа на  Kaufmich.com, прочут единствено като “Бен ”, съгласно CNBC.

“Да имаш обществен дом в Германия е изцяло законно, само че към момента няма система по качеството за тях. Ние желаеме да сме Трипадвайзър за бардаци ”, споделя Бен пред CNBC. “Клиентите ни би трябвало да имат опцията да ревизират качеството на домовете преди да отидат там – тъкмо както проверявате хотела си преди да извършите резервация ”.

Освен да дава препоръки на клиентите идеалният претендент “трябва да изпитва наслаждение от заниманията с други хора ” и да не се опасява от “контакт ”, предава Нюзър. Тестерите би трябвало да имат просветителна степен от региона на бизнеса, безупречен здравен сертификат  и способността да бъдат умели лингвисти изключително в региона на френския език, съгласно Нюзуик. Познаването на входните и изходните точки на домовете ще бъде плюс.

Бен споделя, че досега има над 150 претенденти, като множеството са от Германия, само че има още от Белгия, Холандия и Англия.

Kaufmich.com е учредена през 2009-та от трима братя, които желали да подобрят секс промишлеността в Германия, като основат пазар за самостоятелни проститутки.

“Нашата визия е секс-труда да бъде признат за еднакъв с останалите от обществото ” твърди Юлиус Драйер, един от братята, пред Австралия Нюз. “Ние имаме вяра, че всички проблеми произтичат от това, че секс служащите са изолирани и осъждани от обществото ”. 

Източник: HuffingtonPost

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР