социалните си мрежи Гуен Стефани и Блейк Шелтън споделиха щастливата

...
социалните си мрежи Гуен Стефани и Блейк Шелтън споделиха щастливата
Коментари Харесай

Колко струва годежният пръстен на Гуен Стефани

социалните си мрежи Гуен Стефани и Блейк Шелтън споделиха щастливата вест, че към този момент са сгодена двойка. Двамата са дружно към този момент пет години и се трансфораха в една от обичаните звездни двойки.

Експертите към този момент направиха и своето съмнение каква е цената на бижуто, което краси ръката на певицата, описват във видео от канала " " във.

Hey thanks for saving my 2020... And the rest of my life.. I love you. I heard a YES!
— Blake Shelton (@blakeshelton)
Трудно е да се видят детайлности за пръстена, само че фотографията в обществените медии все още е единствената им „ улика “. Според специалистите цената на пръстена възлиза на стойност 800 000 $.

"Пръстенът е юридически по поръчка. Освен това, преди да предложи на Гуен, Блейк е изискал позволение от бащата на певицата – Денис Стефани – преди да падне на колене. Тези обичаи значат доста за Гуен ", споделят източниците.

Блейк и Гуен се срещат за пръв път на снимачната площадка на The Voice през 2015 година В рамките на риалити формата те си партнират на сцената постоянно, като стартират да бъдат канени и в други телевизионни стратегии, където да извършват дуети. Сближават се бързо и не лишава доста време, с цел да схванат, че са повече от близки другари.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР