Социалните мрежи завряха в протест срещу неизвестна дама, която е

...
Социалните мрежи завряха в протест срещу неизвестна дама, която е
Коментари Харесай

Мрежата прегря! Агресивна дама с Мерцедес псува и гази деца на пешеходна пътека, разпознавате ли колата ѝ?

Социалните мрежи завряха в митинг против незнайна дама, която е пробвала да прегази дребни дечица, почитащи на пътя жертвите на произшествия. За случая споделя жена - свидетел, която е направила и фотоси.

Ето какво разкрива тя:

" Малко компактен преразказ: децата, излизат да сложат цветя на пешеходната пътека - означават по някакъв метод значимостта на войната по пътищата. Спира една " дама " - с Мерцедес-чето, първо надува клаксон, след което героически слиза, кълне и пЦува едната учителка, пред 100-тина деца от 1-4 клас. После се качва и с газ потегля през пешеходната.



В мен се поражда серия въпроси: Може би госпожата да е хирург, да избавя в тоя момент животи, или да кара замразено сърце за трансплантация, знам ли какво...

От друга страна - тя, госпожата, очевидно бърза, очевидно е " ербап ", дето се вика, но минувачите, дето снимали с телефони да не би нещо и на тях да им е имало, че оставили тая грозна сцена като избрали сеирджийството?

И последно - в случай че някой познава дамата, 10-ина паралелки с деца и толкоз учителки са подготвени да я одобряват с аргументирано пояснение на небивалото й държание.

Ох, нека бях деликатна, че в последно време запасите ми от зле разбрана приемливост внезапно са се изчерпали и от НУЛА вървят към МИНУС. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР