Социалните мрежи и интернет заемат сериозно място в живота на

...
Социалните мрежи и интернет заемат сериозно място в живота на
Коментари Харесай

Цицореста руска синхронистка е пристрастена към Instagram /снимки/

Социалните мрежи и интернет заемат съществено място в живота на актуалния човек, а спортистите несъмнено са измежду най-честите консуматори. Сексапилната съветска състезателка по синхронно плуване Варва Суботина, носителка на две международни трофеи за 2019 година и на две европейски за 2018 година, призна, че е пристрастена към Instagram.
“Мога почтено да призная, че съм пристрастена към Instagram. Ако нямам мобилен телефон в ръцете си и не мога да превъртам през обществената мрежа, се разтрепервам. Татяна Николаевна (старши треньор на съветското синхронно плуване) не използа обществени мрежи, само че постоянно е осведомена какво споделяме там”, описа за своята привързаност 18-годишната рускиня.
Влиянието на Instagram върху една от най-талантливите млади състезателки по синхронно плуване в Русия е толкоз съществено, че тя даже получава краткотрайна възбрана да употребява Instagram, защото “нездравословното пристрастяване” се отразява върху тренировките й.
“Миналата година моята треньорка Татяна Данченко ми сподели, че се нуждая от отмора от Instagram, тъй като имах нездравословно пристрастяване, което ми отнемаше прекомерно доста сила. Имах възбрана да споделям фотоси. По-късно постигнахме единодушие, че това ще зависи от резултатите ми. Ако се представям добре - мога да направя пост в Instagram”, добави младата рускиня.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР