Социалните мрежи често са източник на злобни коментари, които засягат

...
Социалните мрежи често са източник на злобни коментари, които засягат
Коментари Харесай

Плюс сайз жена отвърна на критиките как си е хванала КРАСИВ и СЕКСИ мъж

Социалните мрежи постоянно са източник на злобни мнения, които засягат самочувствието на индивида, към който са отправени.

Алисиа Маккаруел изпада в сходна обстановка, ставайки обект на наказание относно външния си тип, откакто разгласява видео със брачна половинка си. Идеята на клипа е " преди и след ", в който двамата с мъжа й се готвят за сватбеното си празненство. Видеото притегли огромно внимание точно поради несъразмерността на телата им. 

Мнозина разясняват, че не схващат по какъв начин жена като нея е съумяла да си хване толкоз хубав и секси брачен партньор, откакто не е по този начин привлекателна и готина, колкото останалите дами. Някои даже разясняват, че Скот е с нея " поради парите ", други пишат, че " любовта е сляпа ", а трети даже се осмелиха да нарекат връзката им " подправена ".

 
   View this post on Instagram

 

Алисиа не остана длъжна на всички зложелатели и записа видео отговор, в който заключи и даде на всички да схванат, че Скот я обича такава, каквато е и че цени нейната преданост, възприятие за комизъм и обич и не се интересува дали тялото й дава отговор на стандартите за хубост, наложени от обществото, или пък не.

 
   View this post on Instagram

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР