Социалните мрежи буквално бяха взривени след завръщането на Николета Лозанова

...
Социалните мрежи буквално бяха взривени след завръщането на Николета Лозанова
Коментари Харесай

НиЛо разби ефира с Папараци - slava.bg

Социалните мрежи безусловно бяха взривени след завръщането на Николета Лозанова в "Папараци ". Това се случи с най-новия план на таблоида - Мирон става VIP.

Риалити опитът провокира яростни мнения за българската интелигенция и елит, само че рейтингите са безапелационни - шоуто е същински шлагер, написа HotArena.

Николета ще бъде наставник на Мирон Крумов в трансформацията му от селското стопанство към шоубизнеса. След „ Фермата “, където следеше събитията зад кадър, Мирон ще се трансформира в същинска VIP личност, с цената на изрусената си коса, веждите, миглите и ноктите си.

Целта, която сложиха продуцентите Иван и Андрей пред Мирон е след 3 месеца да наподобява външно на Благой Георгиев, а вътрешно на Джулиана Гани.

По информация на Hotarena към този момент са снимани няколко епизода, като в тях присъединяване взимат Мария и Златка Димитрова.

„ Мирон става VIP “ се движи на ръба на пародията, само че явно резервира положителния звук. Иронията и самоиронията против подправения VIP статус на някои от най-известните българи ще бъде на фокус. Гаранция за доза развлечение ще са комичните моменти на един интелектуалец, изкушен да стане част от този блестящ свят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР