Социалистите проявиха политическси инат спрямо още един вариант за съставяне

...
Социалистите проявиха политическси инат спрямо още един вариант за съставяне
Коментари Харесай

БСП отново реже! Съдбата на кабинета

Социалистите демонстрираха политическси дебелоглав по отношение на още един вид за сформиране на държавно управление.

Българска социалистическа партия няма да поддържа кабинет на ПП-ДБ поради позицията им за Украйна. Това разгласи пред бТВ депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев.
-->
„ Една социалистическа партия не може да прави обществени отстъпления, които са с явен отрицателен резултат. Имаме разминаване и във външната политика. Вероятно това ще бъде и повода да имаме напрежение и противоречие и с „ Продължаваме промяната “. Не сме съгласни България да взе участие в непознати геополитически талази, не можем да плащаме цената на огромните играчи. Украйна не е член на НАТО и Европейски Съюз. Българска социалистическа партия не е срещу Европейски Съюз, само че сме и българска партия, която пази националния интерес “, съобщи още Гечев.

Решението за третия мандат е на президента, в случай че пристигна при нас, тогава няма да има „ в случай че “, ще създадем опит да съставим държавно управление, само че няма да променим кардиналните си позиции.

В началото на седмицата водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че партията няма да поддържа Мария Габриел за държавно управление поради ясно изразената от ГЕРБ политика за пращане на оръжие на Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР