Сопот отваря своеобразен Хайд парк, на площада под мустака на

...
Сопот отваря своеобразен Хайд парк, на площада под мустака на
Коментари Харесай

Сопот отваря отново Хайд парка, първата тема е за местните д...

Сопот отваря самобитен Хайд парк, на площада под мустака на Иван Вазов локалната власт и жителите ще могат да дискутират всички значими за дребната подбалканска община тематики и проблеми. Първата полемика за новия сезон ще бъде на следващия ден, общественото разискване на 12 май 2021 година от 17.30 часа на площад „ Иван Вазов “, е на тематика: „ Приходите и разноските на Община Сопот до 30.04.2021 година “.

Ще бъде дискутиран размерът на локалните налози, такси и услуги и метода на тяхното събиране.

Обсъждането на всички значими тематики с жителите стана част от работата на общинското управление. Деян Дойнов и неговият екип направиха серия от сходни полемики предходната година, те бяха отдадени на бюджета, локалните налози и нерегламентираните сметища.

С настъпването на пролетта и стоплянето на времето Дойнов още веднъж отваря Хайд парка. Той упорства и съвещанията на Общинския съвет да са под намерено небе на площад „ Иван Вазов “ и декларира подготвеност да обезпечи механически тяхното осъществяване. Идеята му е повече жители на имат директни усещания от работата на старейшините и метода по който вземат решения. Дойнов към този момент направи оферти за сесии навън на ръководителя на Общинския съвет в Сопот Нели Пенева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР