Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, фейсбукДобри хора, Фейсбук отново ме

...
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, фейсбукДобри хора, Фейсбук отново ме
Коментари Харесай

Армиите от тролове на Петков и Божков са се обединили

 Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Соня Колтуклиева, фейсбук

Добри хора, Facebook още веднъж ме блокира – за 29 дни, считано от през днешния ден.
Заради коментар, че който поддържа Васил Божков-Черепа, става съизвършител на един разбойник и на мафията; че той се забавлява с съветски проститутки в Дубай, до момента в който жена му и приятелката му са разкарвани по арести и съдилища, поради негови решения; страхливецът не идва да ги избави и да се изправи лице в лице със следователи и прокурори.

На 13 март бях блокирана за 30 дни поради коментар за фотографията на Виолета Лорер, началник-кабинет на Асен Василев и брачна половинка на министър Даниел Лорер, с която се хвали с шампанско за 130 лв. и шоколадови бонбони за 110 лв. в деня, когато мъж умря на опашка за олио в Бургас.

Очевадно, армиите от тролове на Кирил Петков& “Продължаваме смяната ” са се обединили с армията от тролове на Васил Божков.

Правителството е готово да се съюзи с нарушители, само-и-само да заглуши мненията на публицисти като мен. И какво?! Мислят, че ще ме изплашен и откажат ли? Не са познали.
Добри хора, апелирам, разпостранявайте това известие. И четете моите изявления в 5Gmedia и Bulgaria news; ще намеря и други канали за гласност.
#Оставка
#ХараКиро
#СвободаНаСловото
П.П. След възражението ми, Facebook ме отблокира. Не е ясно докога. Навярно троловете още веднъж ще ме рапортуват.

– – –

ФЕЙСБУК НАЙ-НАПРЕД МЕ БЛОКИРА, А СЕТНЕ МЕ РАЗБЛОКИРА. ЗАРАДИ ТОЗИ ПОСТ. ЗАЩОТО СЪМ БИЛА ДОКЛАДВАНА.

Който поддържа Васил Божков, става съизвършител на един разбойник и на мафията.
Ей, некадърници клети и безхаберници проклети, осъзнайте се!
На кого се доверявате?!
На един от първите основатели на българския престъпен ъндърграунд.

В Америка управляващите са арестували, съдили и заключили Ал Капоне, а не са го употребявали като обвинител на политическите си съперници.
Всички вие, които сляпо следвате триото “ХараКири ”- Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков, давате ли си сметка какво правите… вървите по пътя на един социопат.

Ако беше естествен човек и мъж, Васил Божков щеше да се върне в България, с цел да понесе следствията от дейностите си, да заплати цената на скандалното си замогване от магураджия до мултимилионер, да се сблъска лице-в-лице със следователи-прокурори-съдии-надзиратели, а не да оставя сам-самички неговите близки да понасят страдания и унижения, поради негови решения.

Докато се забавлява с съветски проститутки в Дубай, жена му и приятелката му лежаха заключени по арестите. Този ли безсърдечен лакомец, плейбой, фен на оргиите подкрепяте; на него ли се доверявате; той ли ви е пътеводна светлина?!
Боже, вразуми ги!
Ставате съучастници!
В “Промяна ” с нарушители ли повярвахте?!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР