Sony има нови по-достъпни напълно безжични слушалки, WF-C700N. Моделът е

...
Sony има нови по-достъпни напълно безжични слушалки, WF-C700N. Моделът е
Коментари Харесай

Нови по-достъпни TWS слушалки от Sony WF-C700N

Sony има нови по-достъпни изцяло безжични слушалки, WF-C700N. Моделът е основан след обработка и разбор на голямо количество данни за формата и самостоятелната сензитивност на другите размери уши. Данните са събирани от момента, в който компанията пуска на пазара първите в света " ïn ear " слушалки през 1982 година

Цилиндричният калъф за зареждане е дребен и елементарен за преместване в джоб или чанта. Можете да избирате сред черно, бяло, лавандула и култивиран чай и да откриете най-подходящия за вас цвят.

Слушалките са с шумопотискащи функционалности и режим Ambient Sound. При режим Ambient Sound микрофоните за околна среда улавят повече звуци от света към вас, с цел да може да получите оптимално естествено прекарване, до момента в който слушате, и да не прекъсвате връзката със заобикалящия ви свят.

WF-C700N оферират и функционалността Adaptive Sound Control, която трансформира настройките за околен звук според от това къде се намирате и какво вършиме. Слушалките разпознават местата, които посещавате постоянно, като да вземем за пример офиса, фитнеса и обичаното ви кафене, и превключват сред обособените режими според от обстановката.

WF-C700N обезпечават високо качество на звука с помощта на технологията за възстановяване на звука DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Използвани са 5 мм представители.

Освен това има устойчивост на батерията до 15 часа с включената в кейса батерия, както и водоустойчивост IPX4. WF-C700N оферират Multipoint връзка, което значи, че можете да ги свържете с две Bluetooth устройства по едно и също време.

WH-1000XM5 към този момент и в Midnight Blue

След стартирането им на пазара през 2022 година безжичните слушалки WH-1000XM5 стават носители на голям брой награди. Сега Sony прибавя тяхна версия в цвят Midnight Blue.

Устойчив дизайн

При създаването на WF-C700N и WH-1000XM5 Midnight Blue Sony залага и на устойчивите решения. В опаковъчните материали и за двата модела не е употребена никаква пластмаса.

WF-C700N ще бъдат налично от м. април 2023 година на цени от почти 259 лева

WH-1000XM5 Midnight Blue ще бъдат налични от м. април 2023 година на цени от почти 819 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР