СОК Камчия. Спортът и правилното хранене трябва да вървят ръка

...
СОК Камчия. Спортът и правилното хранене трябва да вървят ръка
Коментари Харесай

Детелин Далаклиев съветва младежи как да живеят здравословно

СОК " Камчия ". Спортът и вярното хранене би трябвало да вървят ръка за ръка. Това показа последният международен първенец по бокс на България Детелин Далаклиев по време на изнесения юношески тренинг „ Мисия здраве “, отдаден на здравословния метод на живот. Проявата се организира в границите на плана „ Младите хора – бъдещето на България – виновни и дейни “ на Асоциация „ Докосни дъгата “ и Министерството на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2021 година.

Известният български състезател се срещна и беседва с 30 младежи в Музея на спорта, намиращ се на територията на комплекс „ Камчия “ край морето. Пред тях той показа и биографичната си книга „ Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев “, която разказва нелекия му път към международния връх.

Далаклиев показа за първите си стъпки в спорта, признавайки, че първоначално не харесвал бокса и постоянно подминавал залата. След като един път влезнал вътре обаче, останал в нея за цялостен живот. Спортист Номер 1 на България за 2009 година означи пред младежите какъв брой значимо е спортът и вярното хранене да вървят ръка за ръка, разказвайки персонални образци от своя живот и дейната си кариера. И добави, че скоро ще го забележим в особено видео, осъществено по плана „ Младите хора – Бъдещето на България – виновни и дейни “, в което дружно с началник Андре Токев готвят обичаните му здравословни предписания.

По време на срещата Детелин Далаклиев показва и някои от поразяващите си ударни техники, като в ролята на негов сътрудник влезе известният артист Тодор Димитров – Торино, който също взе участие интензивно в дейностите с младежите в тренинга в СОК „ Камчия “.

Събитието мина в дълго разпределяне на подписи върху книгата и фотоси за спомен с огромния български боксьор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР