Софийският университет Св. Климент Охридски обявява допълнителен прием за учебната

...
Софийският университет Св. Климент Охридски обявява допълнителен прием за учебната
Коментари Харесай

Софийският университет обявява допълнителен прием

Софийският университет " Св. Климент Охридски " афишира спомагателен банкет за образователната 2023/2024 година, оповестява пресцентърът на висшето учебно заведение.

За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от страната според точки 1 и 7 от решение на Министерския съвет (РМС) 441 от 22 юни 2023 година, и за попълване на незаети след окончателното класиране места за образование против възнаграждение, според точки 2 и 7 от РМС 441 от 22 юни 2023 година, Софийският университет " Св. Климент Охридски " афишира спомагателен банкет.

Срокът за регистрация за класиране е от 11 до 15 септември 2023 година Процедурата по вписване за класиране и подаване на документи за класиране е електронизирана и се прави само на този адрес в интернет с линк от основната страница на университета. Достъпът до електронния портал изисква наложителна начална регистрация посредством годни персонални данни и годен адрес на електронната поща.

В спомагателния банкет могат да вземат участие претенденти, които са взели участие в класиранията, само че не са признати в границите на броя на признатите студенти в сходство с одобрения потенциал на висшето учебно заведение, професионалните посоки и на специалностите от контролираните специалности, както и претенденти, които не са взели участие до момента в кандидатстудентската акция на Софийския университет, само че дават отговор на изискванията за банкет.

Класирането ще бъде оповестено на 19 септември 2023 година Записването на новоприетите студенти ще бъде на 20 и 21 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР