Софийският районен съд даде днес ход на дело срещу бизнесмена

...
Софийският районен съд даде днес ход на дело срещу бизнесмена
Коментари Харесай

Тръгна дело срещу жертва на Наглите, синът - с белезници в съда

Софийският областен съд даде през днешния ден ход на дело против предприемача Ангел Бончев, който бе измежду жертвите на бандата за отвличания " Наглите ".

Бончев се яви дружно с юриста си Николай Беров в зала 4 на съда. Той е упрекнат за закана за ликвидиране към един от двамата си сина - Бончо.

Според прокуратурата на 25 октомври 2017 година в хидропарк " Казичене " предприемачът извадил револвер " Глок " и го насочил към главата на сина си с думите: " Ей в този момент ще те гръмна като куче ".

Бончо Аврамов е частен обвинител по делото и изненадващо бе доведен от двама служители на реда с белезници и маратонки без връзки в съда. По време на съвещанието юристът на предприемача попита за какво Бончо е с белезници, само че съдът на позволи очевидецът да отговори на въпроса. Тогава Беров се обърна към правосъдните заседатели и сподели, че младежът е арестуван за опиати.

През септември първи в. " 168 часа " заяви, че огромният наследник на Ангел Бончев е задържан поради саксии с марихуана, откритив мазе в столичния кв. " Овча купел ". Тогава в полицията попаднал и Д. Русев, който е очевидец по делото за закана за ликвидиране.

В съда се явиха 6-има очевидци. Сред тях първи показания даде Бончо Аврамов. Той описа, че във съдбовния ден отишъл в хидропарка с Диана Русева и мъжа й, с цел да нахранят кучетата. Младото семейство имало контракт с " Литекс парк " ООД за наем на 2 складови пространства и терен, на който да се построи разплодник.

Диана влезнала, а мъжете останали на портала. Бончев е пресрещнал и й споделил: " Нямаш работа тук ". Според сина му почнал да я наскърбява и той влезнал да я отбрани. Баща му опитал да го удари, а синът - да го изрита над коляното. После се разиграла сцената с револвера, само че пристигнали двама чиновници на СОТ 161. По-високият застанал пред Бончо, а другият помолил предприемача да смъкна оръжието и той го направил.

Ангел Бончев, който е някогашен началник на ФК " Литекс " съобщи, че ще даде пояснения на по-късен стадий и че не се признава за отговорен.

" Когато Бончев беше похитен от Наглите страната съвсем нищо не направи, с цел да го отбрани, а в този момент без виновност го направи обвиняем ", разяснява преди делото юрист Николай Беров.

Цял следобяд съдът разпитваше очевидци по делото. След като всички дадат показания, ще бъдат изслушани и трима специалисти. Ня мястото на случая е имало камери, само че съгласно Бончо Аврамов на 25 октомври м.г. те са работили единствено половин час. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР