Софийският градски съд пусна предсрочно от затвора мъжа, който преди

...
Софийският градски съд пусна предсрочно от затвора мъжа, който преди
Коментари Харесай

Пуснаха мъжа, който прегази 6-годишния Петьо

Софийският градски съд пусна предварително от пандиза мъжа, който преди 3 години прегази с джипа си 6-годишния Петьо от Панагюрище. Мотивите -  осъден на 4 години затвор, Цветан Пъков е излежал повече от половината. Остават му 5 месеца. Психологическият отчет и експертната оценка са положителни.

Само преди ден бащата на Петьо има мотив още веднъж да се усмихне. Ражда му се наследник. А през днешния ден още веднъж помръква. Научава новината за освобождението на Цветан Пъков от брачната половинка си, която още е в родилното. „ То това са законите в България - 4 години. От 6 на 4 години му паднаха присъдата! Сега ще го пуснат по-рано. През останалото време си е бил по клубовете и нощните заведения. Но има Господ, това е. Господ вижда и ще го накаже ”, споделя през сълзи Петър Гевечанов пред bTV.

Бащата не има вяра в правораздаването. „ Не, за секунда даже не съм повярвал! Той непрекъснато си е тук със фамилията. Него го пускат, а нашето дете ще си гние в земята. Не съжалява сигурно за това, което извърши ”, споделя още бащата на Петьо.

Близо 3 години след случая за 6-годишния Петьо остана да припомня единствено паметната плоча и пано, на което е изобразено ангелче и надписа: „ Спрете се, убийци на деца! ” Сега Петър и брачната половинка му си дават обещание положително бъдеще на новородения им наследник, който е кръстен Божидар. Виновният водач е изтърпял малко над 3 години и 6 месеца от наказването, остават му 5 месеца. В съда през днешния ден резервира безмълвие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР