Софийският градски съд пусна под домашен арест сина на заместник-окръжния

...
Софийският градски съд пусна под домашен арест сина на заместник-окръжния
Коментари Харесай

Дъщерята на пребития мъж от прокурорски син: Той е научен, че е недосегаем

Софийският градски съд пусна под домакински арест сина на заместник-окръжния прокурор на Перник, съобщи.

Васил Михайлов беше арестуван, откакто преби и счупи челюстта на треньора по футбол Румен Андонов. Той е обвинен за нанасяне на междинна телесна щета по хулигански подбуди и закана за ликвидиране. Местните хора настояват, че прокурорският наследник е пребивал редовно хора, само че от боязън те не са подавали тъжби. 

По думите на брачната половинка на Андонов - Марияна Николова, 4 месеца след побоя той се опасява да застане пред камера, точно поради променената присъда. 

“Не мога да допускам, че мярката за неотколение е изменен и той е на независимост. Защото за мен това, че той е под домакински арест, значи, че е на независимост ”, сподели Николова.  

Дъщерята на пребития мъж твърди, че е видяла Васил Михайлов на открито, макар че домашния арест.

“Той още веднъж ще излезе и ще направи това, което желае да направи. Той е теоретичен, че е недостижим. Може би едвам тогава, когато се случи нещо непоправимо той ще влезе там където би трябвало ”, сподели още Николова.

По думите й има хора, дали свидетески показания, има и повдигнати обвинявания, само че няма заведени каузи против него. “Единствените, завели каузи сме ние и още едно момче, което е било пребито съвсем до гибел и чиято другарка е била застрашена с ликвидиране ”, разясни брачната половинка на Румен Андонов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР