Софийският градски съд постанови мярка за неотклонение домашшен арест на

...
Софийският градски съд постанови мярка за неотклонение домашшен арест на
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест прокурорския син, обвинен в побой в Перник

Софийският градски съд постанови мярка за неотклонение " домашшен арест " на Васил Михайлов от Перник, упрекнат в побой откакто видеа с проявената свирепост против разнообразни хора бяха оповестени в интернет.

С решението си Софийски градски съд анулира определението на Софийския областен съд, с което на Васил Михайлов е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Съдът одобри, че има обосновано съмнение, че Михайлов е направил трите закононарушения, за които е упрекнат, защото досега показанията на потърпевшите не са опровергани. Въпреки че законовият период за задържане не е надвишен, неговата дълготрайност е снижила заплахата от осъществяване на закононарушение, считат магистратите. Съдът означи и обстоятелството, че обвиненият е неосъждан. Определението е дефинитивно и не предстои на тъжба и митинг.

18-годишният Васил Михайлов е наследник на Бисер Михайлов, който по време на случилото се беше заместник-окръжен прокурор на Перник. След ареста на сина му Бисер Михайлов самичък изиска да бъде освободен от управителния пост и да остане редови обвинител.

Снимка: БГНЕС/АРХИВ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР