Софийският градски съд наложи 30-годишна на мъж, убил майка си

...
Софийският градски съд наложи 30-годишна на мъж, убил майка си
Коментари Харесай

30 години затвор за мъж, убил майка си и дядо си

Софийският градски съд наложи 30-годишна на мъж, умъртвил майка си и дядо си по изключително нечовечен метод.
Престъплението Кристиян Гочев направил през юли предходната година в фамилното жилище в столичния квартал "Хаджи Димитър ".
Гочев протегнал ръка на живота на околните си след непрекъснати кавги. Поводите за тях били непрекъснатите му искания за пари към майка му и разпродажбата на нейни движимости, с цел да си обезпечи средства за опиати.
На 25 юли Гочев нападнал майка си с мачете и нож и й нанесъл 45 рани по тялото. След като чул писъците на дамата, в стаята влезнал и дядото на килъра. Гочев го нападнал, блъснал го на земята, чупейки всичките му ребра и го блъснал с точило по главата.
След убийството Гочев пренесъл телата на жертвите в една от стаите и присъединил електрическа печка, с цел да форсира процеса на разложение. На идващия ден направил опит да прикрие следите от закононарушението, като почистил жилището.
Деянието му било разкрито на четири дни по-късно при посещаване на чиновници на полицията, които върнали на Гочев изгубената му персонална карта. Оказало се, че той е липсващ.
Мъжът, който има психическо заболяване, бил открит от органите на реда в гориста околност край село Локорско.
Гочев се признал за отговорен и му било наложено наказване „ пожизнен затвор “. В сходство с текст от Наказателния кодекс то е редуцирано на 30 години „ отнемане от независимост “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР