Софийският апелативен съд потвърди определението на Благоевградския окръжен съд и

...
Софийският апелативен съд потвърди определението на Благоевградския окръжен съд и
Коментари Харесай

Арестуваната за жестокото убийство на децата си Кристина Дунчева остава зад решетките

Софийският апелативен съд удостовери определението на Благоевградския областен съд и остави в ареста Кристина Дунчева, задържана за двете си малолетни деца в Сандански, съобщи кореспондент на.

Според магистратите събраните доказателства до този миг приказват за съпричастност към действието и осъществяването му по изключително непосилен метод и с особена свирепост по отношение на жертвите. В определението на съда се показва, че обвинената няма заплаха да се укрие, само че може да извърши друго закононарушение. Лицето е душевен лабилно и не е взимало нужните медикаменти, означават магистратите.

Кристина Дунчева не участва персонално в правосъдната зала за днешното съвещание. От отбраната ѝ показаха, че тя има тежко психическо разстройство, не се усеща добре мисли, че в случай че пристигна в София, няма да се върне. На моменти тя "изпада в безтегловност ", обявиха още от отбраната на Дунчева.

Припомняме, че сигнал за открити трупове на две деца на улица "Скопие " в Сандански постъпи на 19 ноември. При огледа на местопроизшествието са конфискувани материални доказателства, измежду които два ножа и сатър. 32-годишната майка на двете деца е била арестувана и привлечена в качеството ѝ на обвинен. Разследването на закононарушението продължава, чакат се изводи от назначените експертизи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР