Софийският апелативен съд наложи най-тежките мерки за неотклонение задържане под

...
Софийският апелативен съд наложи най-тежките мерки за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Заподозрените за убийството на Пейо Кристина и Габриела остават в ареста

Софийският апелативен съд наложи най-тежките ограничения за неотклонение " задържане под стража " на упрекнатите в убийството на Пейо Пеев - Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова, съобщи Българска национална телевизия.

Досега брачната половинка на убития Пейо Пеев беше с мярка за неотклонение " домакински арест " с аргумента, че би трябвало да поставя грижи за двете ѝ деца. Децата, обаче, бяха конфискувани от обществените от грижите на Габриела и сега се намират при майката на убития Пейо Пеев. Междувременно прокуратурата апелира по-леката мярка на Габриела Славова с настояването тя да бъде арестувана.

Габриела Славова бе арестувана под домакински арест. На първа инстанция съдът реши да остави майката Красимира Трифонова в ареста.

В съда Красимира Трифонова съобщи, че тя и щерка ѝ са почтени. " Невинни сме! Мярката ни би трябвало наложително да бъде домакински арест ". Това съобщи в съда тъщата на убития Пейо Пеев, която е една от арестуваните за гибелта му.

Днес обаче стана ясно, че Пеева няма да участва на гледането на мярката. Адвокатът ѝ е пуснал молба тя да не се яви. 

До момента от следствието се допуска, че двете дами първо са удушили 44-годишния мъж, а по-късно са опожарили автомобила с тялото му. Разследва се дали има и други, забъркани с укриването на следите и тялото на Пеев.

Преди началото на съвещанието близки на убития се събраха пред Съдебната палата с гледище за ареста на Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР