Софийската градска прокуратура (СГП) съобщи, че международен български съдия по

...
Софийската градска прокуратура (СГП) съобщи, че международен български съдия по
Коментари Харесай

СГП твърди: Международен български съдия е присвоил 53 милиона от "Хемус"

Софийската градска прокуратура (СГП) заяви, че интернационален български арбитър по футзал е измежду задържаните за финансови измами около градежа на автомагистрала " Хемус "! Уточнява се, че става въпрос за Борислав Колев, който е с повдигнато обвиняване за пране на пари...
Обвинителите настояват, че родният рефер е взел участие в основаването на мрежа от компании с фиктивни шефове, по сметките на които е била преведена част от сумата за построяването на Лот-5. От следствието е станало ясно, че Борислав Колев персонално е придружавал тези хора до банкови клонове, откъдето са били теглени парите.
Софийска градска прокуратура счита, че за интервала сред 18 юни 2020 година и 8 август 2021 година, българският арбитър по футзал се е облагодетелствал със сума в размер на 53 милиона лв.!
Борислав Колев е арестуван за период от 72 часа, а " 24 часа " прибавя, че неговият брат също е обект на следствието, защото е притежател на огромна строителна компания.
" Дспорт " пък добавя, че в предишното реферът е бил данъчен чиновник, само че сега е единственият български арбитър в влиятелната категория " Елит " на УЕФА. Интересно е да се означи, че по-рано през годината той свири финала на Шампионската лига по футзал сред Барселона и Спортинг Лисабон!
Малко по-рано през днешния ден служебният министър на спорта пък упрекна ЦСКА за възможния банкрут на държавното сдружение " Сердика спортни парцели " ( ).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР