Софийска районна прокуратура задържа шофьора на товарния автомобил, станал причина

...
Софийска районна прокуратура задържа шофьора на товарния автомобил, станал причина
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа турския тираджия, причинил катастрофата на Тракия

Софийска районна прокуратура задържа водача на товарния автомобил, станал причина за злополуката на автомагистрала „ Тракия “, оповестиха от Прокуратурата на Р България.
Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение във връзка настъпило ПТП към 7.20 часа през днешния ден на Автомагистрала „ Тракия “, в региона на 3-ти км., в пътното платно с посока София, сред рейс на градския превоз и товарен автомобил.
В хода на производството е открито, че отговорен за злополуката е лидерът на товарния автомобил – Гьокхан Кахриман , турски жител, който е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като по този метод по несъобразителност е предизвикал телесни повреди на 12 лица , 7 от които за момента за открити като междинни.
Предвид високата социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на Кахриман за период до 72 часа, след приключването на които е разпоредено привеждането му в постройката на СРС – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР